img

Medisch Secretaresse

Heron Healthcare is per direct op zoek naar een flexibele Medisch Secretaresse (16 tot 24 uur per week) voor haar opdrachtgever Reumazorg Zuid-West Nederland in de regio Zeeland (Goes), die ook bereid is om in Zeeuws-Vlaanderen (Terneuzen) werkzaamheden te verrichten. Vind jij het belangrijk dat de patiënt centraal staat in jouw werkzaamheden, wil je werken bij een organisatie die jou de beste mogelijkheden biedt rondom jouw functie en vind je flexibele werktijden en -locaties geen probleem? Lees dan snel verder en stuur ons vandaag nog jouw cv en motivatie!

Heron Healthcare

Heron Healthcare werkt intensief samen met zorginstellingen (voornamelijk zelfstandige klinieken) op het gebied van human resources. Naast HR-advies, werkt Heron Healthcare momenteel aan een flexpool voor haar opdrachtgevers. De flexpool bestaat uit ambitieuze, flexibele medisch secretaresses die voor verschillende opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. In het geval van deze vacature gaat het om Reumazorg Zuid-West Nederland.

Reumazorg Zuid-West Nederland

Reumazorg Zuid West Nederland is een jonge, zelfstandige zorgkliniek in de regio’s West-Brabant, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit de hoofdlocaties in Goes en Roosendaal en de buitenpoli’s in onder meer Terneuzen, Vlissingen en Hulst werken topreumatologen samen aan het leveren van hoogwaardige reumazorg en het delen en vergroten van kennis. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur en een informele werksfeer. Door de afwezigheid van overbodige managementlagen en de specialistische focus op reumazorg is er volop ruimte voor jouw inbreng en ontwikkeling.

Functieomschrijving

Je werkt intensief samen in een team van artsen en verpleegkundigen. Je voornaamste taken liggen bij het ondersteunen van de opdrachtgever op administratief, secretarieel en operationeel gebied. Je onderhoudt contacten met patiënten en zorgt voor een gestroomlijnde zorgorganisatie. Op dit moment zijn we op zoek naar een secretaresse voor 16 tot 24 uur per week.

Als Medisch Secretaresse bij Heron Healthcare kun je de volgende taken verwachten:

 • Je bent verantwoordelijk voor de gehele organisatie en afwikkeling van patiëntbezoeken, zoals het maken van afspraken, het voorbereiden van spreekuren en administratieve afhandeling daarvan, inclusief medische correspondentie;
 • Je behandelt in- en uitkomende telefoongesprekken en handelt deze waar mogelijk direct zelf af;
 • Je werkt de patiëntenadministratie uit en stelt correspondentie op;
 • Gezien bovenstaande punten ben je het gezicht van de opdrachtgever van Heron Healthcare en het eerste contactpunt waartoe (nieuwe) patiënten zich kunnen wenden;
 • Je assisteert onze opdrachtgevers en medisch specialisten op administratief, secretarieel en operationeel gebied;
 • Op voorkomende dagen voer je venapuncties (bloedprikken) uit bij patiënten, je wordt hiervoor getraind.

Functie eisen

Wij zijn primair op zoek naar een flexibele Medisch Secretaresse en staan daarbij ook open voor een onervaren, schoolverlatende Secretaresse. Flexibiliteit (ook wat betreft beschikbaarheid) en persoonlijke instelling vinden we belangrijker dan uitgebreide werkervaring. Indien dit noodzakelijk is, ben je bereid aanvullende opleidingen of trainingen te volgen. De eisen en voorkeuren zijn als volgt:

 • Een afgeronde medisch secretariële mbo-opleiding niveau 4;
 • Ervaring is geen vereiste, wel een plus;
 • Je bent bereid om ook bloed te prikken (venapunctie) en hiervoor een training te volgen. Dit is een vereiste;
 • Geen belemmeringen om een Verklaring Omtrent het Gedrag met het screeningsprofiel “Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier” te kunnen overleggen;
 • Persoonlijkheid: klantgerichte en dienstverlenende instelling, zeer flexibel, communicatief vaardig, verantwoordelijk, representatief en zorgvuldig;
 • Bij voorkeur woonachtig in de provincie Zeeland (rondom Goes, zodat ook Zeeuws-Vlaanderen goed bereikbaar voor jou zijn);
 • Flexibel inzetbaar op het gebied van werkuren en -locaties en opdrachtgevers;
 • Beschikking over eigen vervoer.

Ons aanbod

Heron Healthcare biedt een dynamische werkomgeving waarbij je veel mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard horen hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Heron Healthcare past voor deze opdracht de cao ZKN toe. De beloning voor deze functie is afhankelijk van opleiding en werkervaring conform de cao schaal FWG 35 (€1.962,- tot €2.918,-) bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Wij bieden een goede reiskostenvergoeding en pensioenregeling (PFZW). Verder zijn wij zeer bereid om te investeren in opleiding en training wanneer dit bevorderlijk is voor jouw functie en bijhorende werkzaamheden.

Reageren

Als je meer wilt weten over de functie of de organisatie, kun je contact opnemen met Heron Healthcare via 085 – 0188 585. Sollicitaties met motivatie en cv kun je richten aan Jessica den Ouden en insturen via vacature@heronhealthcare.nl.

Soort dienstverband: Tijdelijk

Salaris: €1.962,00 tot €2.918,00 /maand

HERON HEALTHCARE © 2021

Heron Healthcare is een handelsnaam van Heron Groep B.V.

Ontwerp & realisatie Shadow IS