img

Heron Healthcare – een echte carrière partner

Wij zijn geen vacature- en cv-schuifmachine, maar een partner die luistert en meedenkt. Wij werken niet met bonussen en korte termijn winstbejag houden we totaal niet van. Daarom kun je ons vertrouwen. Omdat wij een full-service HR advies-, werving  en selectie- en detacheringbureau zijn met een specialistische focus op de zorg en welzijn, zijn wij veel nauwer betrokken bij onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we in staat een betere match te maken die alle partijen ten goede komt. Vanuit Bergschenhoek werken wij voor opdrachtgevers voornamelijk in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland.

Ben je medisch secretaresse of doktersassistente en wil je flexibel werken met de zekerheid van vast? Dan is onze flexpool een interessante optie. We werken niet met uitzendcontracten maar met volwaardige arbeidsovereenkomsten, waarbij je voor één of meerdere opdrachtgevers aan de slag gaat. Na- en bijscholing stimuleren we, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van ICT-vaardigheden. Immers, juist de secretariële functies staan onder druk als gevolg van automatisering en robotisering. Door te blijven werken aan jouw ICT vaardigheden, blijf je ook in de toekomst relevant voor de arbeidsmarkt. Trainingen op het gebied van EPD en ZIS software vinden wij zeer belangrijk: immers, als je al bekend met de software die de opdrachtgever gebruikt, scheelt dit enorm in de inwerktijd en dat is prettig voor alle partijen. En last but not least: wanneer zowel jij als de opdrachtgever een arbeidsovereenkomst aan willen gaan, dan werk Heron Healthcare daar altijd aan mee.

Ons advies en onze hulp is altijd kosteloos en gericht op het behalen van resultaat en meer plezier in jouw werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend (advies)gesprek.

HERON HEALTHCARE © 2021

Heron Healthcare is een handelsnaam van Heron Groep B.V.

Ontwerp & realisatie Shadow IS